Je bent hier:

De Panne GO! Basisschool De Tuimelaar

Adres
Verenigingstraat 17, 8660 De Panne,Belgiƫ
Telefoon
058 41 33 13
E-mail
dir.bsdepanne@go-scholengroepwesthoek.be
Website
www.detuimelaar.be

Informatie

Een trendy, knusse, familiale, goed uitgeruste school, op 100 meter van de markt met bijzondere aandacht voor gelijke onderwijskansen, sportiviteit en taalvaardigheid. Een school met een moderne & vooruitstrevende visie. Een hedendaagse en leerlinggerichte aanpak met oog voor vernieuwingen. Ons schoolteam drijft op jarenlange ervaring & jeugdig enthousiasme. De school biedt onderwijs van hoog niveau in een veilige speel-& ontwikkelingsomgeving. Al onze werkvormen zijn aangepast aan het eigen leerniveau van de kinderen.
De gedifferentieerde klasaanpak met diverse werkvormen staan daarvoor garant. We bieden ook een taalrijke omgeving aan, want taal is onze dada. Een school waar uw kind zich goed voelt.
Er wordt gestreefd naar een hoog welbevinden. De leerlingen krijgen les in lokalen voorzien van een smartboard. We hebben ook een degelijk uitgebouwd leerlingvolgsysteem. We zijn een sportactieve school met een eigen leerkracht LO. In De Panne, de enige lagere school met eigen busvervoer & internaat. Kies vandaag voor De Tuimelaar, dan zit je morgen goed!
De Tuimelaar streeft naar een stevige basis waaruit de kinderen rijkelijk kunnen putten voor hun verdere toekomst.
Weldra een nieuw schoolgebouw:
De ruwbouw is reeds af!


De Panne GO! Basisschool De Tuimelaar