Je bent hier:

Diksmuide GO! technisch atheneum

Adres
Kaaskerkestraat 22, 8600 Diksmuide,België
Telefoon
051 51 92 51
E-mail
dir.atheneumdiksmuide@go-scholengroepwesthoek.be
Website
www.go-diksmuide.be/technisch

Informatie

Onze visie: haal eruit wat erin zit!

Ieder kind of jong-volwassene verdient telkens weer het maximum aan kansen. In het Atheneum Diksmuide willen we onze leerlingen optimaal voorbereiden op “het leven na de school”.
De leerlingen zijn bij ons dan ook geen nummers, maar jongeren die alle mogelijke begeleiding verdienen en daardoor vaak beter presteren. Wij willen mondige jongeren vormen met een gezonde portie intellectuele nieuwsgierigheid, zodat ze hun toekomst zo goed mogelijk in handen kunnen nemen. Naast een gezonde prestatiegerichtheid in een degelijke studierichting met toekomst moet er ook betrokkenheid zijn met wat rondom ons gebeurt. Engagement in echte bewogenheid, rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid mogen geen loze woorden zijn.

Het Atheneum is een leerlingvriendelijke en moderne school waar in een open en familiale sfeer wordt les gegeven door een team van enthousiaste leerkrachten. Bij ons telt iedere leerling. Wij geloven in eenieders unieke talenten en trachten het beste in elke leerling naar boven te halen. Het Atheneum beschouwt het als haar kerntaak om elke leerling kansen te bieden op een volwaardige vorming. Wij streven naar een maximale ontplooiing van capaciteiten en leggen het accent op ieders talent. Het atheneum is een no-nonsens school waar kwalitatief en hoogstaand wordt les gegeven. Er wordt m.a.w. heel wat inzet geëist van elke leerling. In ruil krijgt elke jongere hulp, kansen, begrip en een luisterend oor waar nodig.


Diksmuide GO! technisch atheneum