Je bent hier:

Ieper GO! technisch atheneum

Adres
Plumerlaan 26, 8900 ieper,België
Telefoon
057 20 16 20
E-mail
kta.ieper@g-o.be
Website
www.kta-ieper.com/

Informatie

Een warme school waarin leerlingen kansen krijgen, respect krijgen en geven. Elke leerling heeft andere behoeften en is als individu belangrijk! Een school met aandacht voor persoonlijke interesses en individuele specifieke talenten…’

Projectmatig werken

Het Technisch Atheneum biedt actief onderwijs aan waarbij vooral projectmatig wordt gewerkt. Deze nieuwe vorm van lesgeven geeft leerlingen de kans om zelfstandiger te werken, te plannen, beslissingen te nemen en zichzelf en hun werk in vraag te stellen.

Actief Burgerschap

Het Go! technisch atheneum Ieper werd in februari 2015 verkozen tot voorbeeld van Actief Burgerschap in de praktijk door de centrale dienst van het GO!. Zo zet onze school het belang van democratie voorop en bieden we actief onderwijs aan waarbij vooral projectmatig wordt gewerkt.

Dit schooljaar ligt de nadruk op het thema internet en sociale media, de gevaren die hiermee gepaard gaan en hoe je deze risico's kunt beperken. Het welzijn van onze leerlingen staat zoals ieder schooljaar centraal. Zo leren de leerlingen omgaan met conflictsituaties in het project ‘water en vuur’.


Ieper GO! technisch atheneum