Je bent hier:

Veurne GO! atheneum

Adres
Smissestraat 3, 8630 Veurne,Belgiƫ
Telefoon
058 31 10 89
E-mail
atheneumveurne@g-o.be
Website
www.atheneumveurne.be

Informatie

Ons aanbod is bijzonder uitgebreid. In de 1ste graad ligt de klemtoon op hetontdekken van de talenten. Dit doen we aan de hand van modules van telkens 2u die de leerlingen zelf kunnen combineren tot een pakket van 4u. De 2de graad gebruiken we om dezetalenten verder te ontwikkelen, om in de 3de graad dezeverder uit te diepen.
Vanuit de structuur van het ASO kan men naadloos aansluiten bij deze TSO-richtingen. Zo zijn de ASO-richtingen Wetenschappen, Economie en Moderne Talen eerder theoretisch gericht. Wie liever theorie en praktijk combineert kan overstappen naar de TSO-richtingen Handel of Toerisme.


Nieuwe infrastructuur:
De school is enkele jaren geleden grondig verbouwd. De bouw van een helenieuwe vleugelen de renovatievan een bestaande, hebben geleid tot een aangename leef- en leeromgeving voor onze leerlingen. De nieuwste technologieƫn,digitale borden, talrijkelaptopsdie de leerlingen kunnen gebruiken tijdens de lessen,internet in alle lokalenen eenOLC (Open LeerCentrum)geven onze leerlingen ongekende mogelijkheden tot ontplooiing van hun talenten.


Veurne GO! atheneum