Je bent hier:

Wijtschate GO! basisschool ter elzen

Adres
Schoolstraat 19, 8953 Wijtschate,België
Telefoon
057 44 50 50
E-mail
dir.bswijtschate@go-scholengroepwesthoek.be
Website
www.bsterelzen.be

Informatie

GO! basisschool Ter Elzen is een kleine en fijne basisschool boven op de heuvel van Wijtschate. In deze groene omgeving starten de allerkleinsten in het kinderdagverblijf waar ze van 6u30 tot 18u30 opgevangen worden door een gedreven team kinderverzorgsters. Dankzij knutselactiviteiten, educatieve spelletjes en instapmomenten worden de kinderen goed voorbereid op de overstap naar de kleuterklassen.
De kleinschaligheid van de school zorgt ervoor dat uw kind zowel in de kleuterklassen als in de lagere afdeling kan genieten van een sterke individuele begeleiding. De gemotiveerde leerkrachten behandelen elke leerling als een VIP, met eigen talenten en interesses. Dankzij speelplaatskoffers, het moestuinproject en forummomenten wordt er extra ingezet op het leren omgaan met elkaar op een respectvolle manier.

Om u nog beter van dienst te zijn, voorzien we vervoer van huis naar school met onze eigen schoolbus, kan er ’s middags een warme maaltijd gegeten worden en is er buitenschoolse kinderopvang van 6u30 tot 18u30 voor en na schooltijd, en in de schoolvakanties.

Deze volledige VIP-behandeling wordt gedragen door het volledige schoolteam die de drijfkracht vormt achter GO! Basisschool Ter Elzen.


Wijtschate GO! basisschool ter elzen